1 Een stylist kan je helpen je leefruimtes van een ander perspectief te bekijken en een frisse wind door je huidige interieur te laten gaan, zonder dat het afbreuk doet aan de spullen waaraan je gehecht bent.

2 Kleine ingrepen kunnen een groots effect hebben, daar zijn stylisten erg goed in! Ze zien veelal in één oogopslag wat een ander kleurtje, kussentje of printje doet met een ruimte.

3 Je word aan alle kanten beïnvloed door verschillende stijlen en ideeën in onder andere; woonbladen, social media advertenties, televisie reclames en ga zo maar door… Een stylist heeft vaak een eigen stijl en weet goed welke keuzes je moet maken op basis van jouw smaak, gebruik van de ruimte en omvang van het geheel.

4 De meeste mensen verbouwen maar een 3 of hoog uit 4 tal keren in hun leven, de meeste mensen hebben simpelweg niet zo heel veel ervaring met inrichten. Onze interieuradviseurs doen al ruim 30 jaar eigenlijk niets anders! Hoe veel interieurs zouden dat eigenlijk zijn?

5 Niet iedereen heeft het budget om in één keer zijn hele interieur om te toveren tot een droom interieur! Bij DAAD Wonen hebben we meubels en accessoires voor iedere portemonnee. Onze adviseurs kunnen je helpen met een slim stappen plan zodat je jouw droom interieur in etappes kunt verwezenlijken

6 Je wordt geïnspireerd en maakt keuzes die je zonder het interieuradvies niet had gezien of had gedurfd. Heerlijk om jezelf te verrassen met écht iets nieuws!

7 Dankzij de goede voorlichting, je bezoek aan de winkel en het overleg dat je hebt gehad, behoren miskopen tot de verleden tijd. Dat zit toch een stuk lekkerder!