Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Heb je jouw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt (met uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen). Verwacht je bestelling binnen 1-2 werkdagen op locatie in Nederland, tenzij anders vermeld staat. Het kan namelijk zijn dat sommige items een levertijd hebben. Deze items worden namelijk speciaal voor jouw op bestelling gemaakt en kosten meer tijd om te produceren en te verzenden.

Moet ik verzendkosten betalen
Alle pakketten die in Nederland bezorgt worden kennen de gebruikelijke bezorgkosten vermeld op de Post NL website. Bestellingen naar andere landen hebben verschillende verzendkosten afhankelijk van de locatie waar het naartoe moet. Je kunt je verzendkosten berekenen onderaan de product pagina en tijdens het afrekenen.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging naar het door jou opgegeven e-mailadres. Hierin vind je de Track & Trace code waarmee je jouw pakket tot aan de deur kunt volgen.

Mijn pakket is niet geleverd, wat moet ik doen?
Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst om goed de gegevens te bekijken die je tijdens je bestelling hebt ingevuld. Dit kun je zien door in te loggen bij het kopje “account”. Mocht je hier je antwoord niet vinden dan raden wij je aan contact met ons op te nemen door te mailen naar info@daadwonen.nl. Wij hopen dat we het samen tot een goed einde kunnen brengen. Wij doen altijd ons best dezelfde dag nog te reageren.